19 juli 2018

Bike 4 Parkinson

 

Beste collega’s en patiënten,

Iedere jaar organiseert ParkinsonNet het BikevoorParkinson event tijdens het Boogie’s Extreme evenement waarbij parkinsonpatiënten, zorgverleners en naasten met elkaar op de fiets stappen om Parkinson de wereld uit te fietsen!

Op zaterdag 1 september 2018 vindt de volgende editie plaats. Alweer voor de vijfde keer stappen enthousiaste wielrenners op de fiets om geld in te zamelen voor het goede doel.

Op 2 september 2017 vond de vierde editie plaats. Nog nooit hebben zo veel mensen meegefietst! Rond de 200 wielrenners hebben de Limburgse heuvels beklommen voor BikevoorParkinson, waaronder ongeveer 30 fietsers met Parkinson. Dit jaar kunnen wij hopelijk nog meer fietsers verwelkomen in Valkenburg en nog meer patiënten op de fiets krijgen.

Er worden weer een heel aantal mooie routes uitgestippeld door de Limburgse heuvels voor de 2018 editie. U kunt 30, 60, 100 of zelfs 160 kilometer fietsen. Ziet u het niet zitten om de heuvels te bedwingen op een normale fiets? Dan kunt u uiteraard ook op uw elektrische fiets deelnemen.

Wij willen vanuit het MUMC+ ook graag meedoen met een grote groep enthousiaste fietsers en meehelpen geld inzamelen voor Parkinsonvoorlichting voor beweeg- en sporttrainers.

Aanmelden kan via onderstaande link:

https://www.boogiesextreme.nl/index.php?pageId=22

Vul dan bij je inschrijving de volgende code in: irvb4p2018

Daarnaast gelieve een mail te sturen aan met vermelding van voor- en achternaam en de fietsafstand: bewegingsstoornissen@mumc.nl

Uiteraard mogen de fietsers van ons MUMC team gesponsord worden ten behoeve van het doel van dit jaar. Dit kan via deze link:

https://voorparkinson.nl/campaigns/mumc-team/

Desgewenst kunnen medewerkers tegen het gereduceerde tarief van €90,- een MUMC wieleroutfit aanschaffen. Meer info over de pas- en bestelprocedure: http://www.mumc-cyclingteam.nl/tenue/

Hopelijk tot 1 september!

Parkinson team MUMC+